Fatih Ortaokulu


Vizyon: MİSYONUMUZ Biz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmakiçin varız. Biz, öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik,sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız. Biz, öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan ; diline, kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.

Misyon: MİSYONUMUZ Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek; öğrenme için her türlü fırsatı vererek ; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini; eleştirel düşünce, problem çözme, okuduğunu anlama, yaratıcılığını kullanma, araştırma yapma gibi bilişsel, duyuşsal, psikomotor alandaki becerilerini kullanmalarını, geliştirmelerini ve bir eser ortaya koymalarını, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak ; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 19 öğrencimiz Lys sınavına girmiş merkezi yerleştirmeyle 5 öğrencimiz Çorum, Yozgat ve Alaca Fen Liselerine yerleşmiştir. Ayrıca 3 öğrencimiz de bursluluk sınavını kazanmıştır. Masa tenisi, Futbol branşlarında yerel müsabakalarda başarı elde edilmiştir. Ayrıca Halk oyunları ekibimiz Alaca ilçemizin büyük beğenisini kazanmıştır.

Saatler: 08:30-15:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006, BİR LOKMA SEVGİ PROJESİ

Telefon - 03644112843

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://alacafatihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜNHAN MAHALLESİ ŞİRİNLER SK.NO67 ALACA ÇORUM

Öğretmen :7
Öğrenci :104
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :675
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - GÜNHAN MAHALLESİ ŞİRİNLER SK.NO67 ALACA ÇORUM

Ulaşım Okulumuz Akdeniz ile Karadeniz´i bağlayan Devlet Yolu Üzerindedir. İlçe içi ulaşım isteğe bağlı olarak yaya yada şehir içi belediye otobüsleriyle de mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi